BÉ D'INTERÉS CULTURAL
VINE A GAUDIR-LO
Campanya escolar

Campanya 2023

DATES

Enguany començarem el 22 de novembre i ens portarà fins al 20 de desembre. Es realitzaran representacions de dilluns a divendres, llevat del 6 de desembre per ser festiu.

HORARIS

Matí: 9.30 / 10.30 / 11.15 / 12.00 / 12.45
Vesprada: 16.00 / 16.45h

PREUS

El preu de l’entrada és de 3€.
La capacitat de l’espai és de 170 butaques.

RESERVA

El període de reserva s’obrirà en octubre de 2024.

Una vegada emplenat rebreu al vostre correu una còpia de la sol·licitud i en breu es posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la reserva o fer els canvis que calguen.

Com sempre, estarem disponibles al 965 541 449 i al correu tirisiti@teatre-principal.com

Nota: l’antic correu electrònic ha sigut deshabilitat, d’ara endavant farem servir aquest. Estem disponibles per a qualsevol dubte.

Llocs d’interés

Hi han diverses rutes urbanes que podeu realitzar, com la Ruta Industrial i Modernista, o la d’Ovidi Montllor. També podeu visitar els paratges naturals que envolten la ciutat com el Preventori o el parc natural de La Font Roja. Us podeu informar a la Tourist info (965 537 155) i al web.

Zones per esmorzar o dinar:

El Teatre Principal està al costat de la Plaça de Dins, una plaça tancada amb cafeteries i sense trànsit on podeu estar sense cap perill. El jardí urbà de La Glorieta és un espai amb serveis públics on podreu fer ús del Parc Infantil del Betlem de Tirisiti. També teniu disponible el joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi al parc del Romeral. El MUBOMA disposa d’una zona a l’aire lliure on podeu esmorzar o dinar si acudiu a visitar-lo.

Ves al contingut